Η τεχνική Ombre από τους Color Experts στα μαλλιά της Χριστίνας Βροντάνη!

Posted on Σεπ 13 2015 - 10:09μμ by sofia

Ombre Girl του iLikeBeauty.Gr-Online Beauty Booking & Shopping επέλεξε να γίνει η Χριστίνα Βροντάνη – με τη συμμετοχή της στον απίθανο, καλοκαιρινό μας διαγωνισμό «Are you a Balayage or Ombre Girl?» – και το πέτυχε!

i-like-beauty-gr-ombre-girl-christina-vrontani-color-experts-13

Η Χριστίνα Βροντάνη μαζί με την Beauty Editor του iLikeBeauty.Gr – Σοφία Λεμπίδα – και τον ιδιοκτήτη του Πολυχώρου Ομορφιάς Color Experts, Παναγιώτη Τρύφωνος.

Το ραντεβού για Ombre κλείστηκε στον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts, Β.Λάσκου 38, στο Παγκράτι το απόγευμα της Τετάρτης 9/9/2015, όπου και την υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Τρύφωνος, ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Ομορφιάς & επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας Color Experts.

i-like-beauty-gr-ombre-girl-christina-vrontani-color-experts-5

Την νικήτρια του iLikeBeauty.Gr – Χριστίνα Βροντάνη – υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Τρύφωνος.

Το χρώμα των μαλλιών της δεν είχε φρεσκαριστεί για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα ένα αρκετά μεγάλο τμήμα κοντά στις ρίζες να είναι σκούρο σε καστανή απόχρωση, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά ήταν βαμμένα σε καστανοκόκκινο χρώμα, που είχε ξεθωριάζει από τον ήλιο.

i-like-beauty-gr-ombre-girl-christina-vrontani-color-experts-8

Έτσι, λοιπόν, ο Παναγιώτης της πρότεινε να κρατήσει το φυσικό της χρώμα στο επάνω μέρος και να ξανοίξουν τα κάτω, φροντίζοντας βέβαια τα «σβησίματα» από το σκούρο προς το ανοιχτόχρομο να δίνουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Σειρά, είχε, λοιπόν, η επιλογή των χρωμάτων.

i-like-beauty-gr-ombre-girl-christina-vrontani-color-experts-2Η τεχνική Ombre απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή στο πως θα «δέσουν» χρωματικά το σκούρο με το πιο ανοιχτόχρωμο μέρος και αυτό απαιτεί γνώση και δεξιότητα, που μόνοι οι έμπειροι Hair Colorists μπορούν να εφαρμόσουν επιτυχώς, για αυτό και οι Color Experts μας συνέστησαν να αποφύγουμε να κάνουμε μόνες μας Ombre στο σπίτι.

i-like-beauty-gr-ombre-girl-christina-vrontani-color-experts-10

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Χριστίνα επισκέφθηκε επίσης το Nail Bar του Πολυχώρου για ένα απαραίτητο Μανικιούρ, που έγινε παράλληλα με το Χτένισμα.

i-like-beauty-gr-ombre-girl-christina-vrontani-color-experts-15

Ιδού, λοιπόν, η αλλαγή της! Τι λέει η ίδια για το Ombre Look στο μαλλιά της; Η Χριστίνα ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα, καθώς αυτό που ήθελε εξαρχής ήταν ένα αποτέλεσμα φωτεινό, αλλά και πολύ φυσικό ταυτόχρονα και οι Color Experts το πέτυχαν απόλυτα!

i-like-beauty-gr-ombre-girl-christina-vrontani-color-experts-9

Για να διατηρήσει λαμπερό το χρώμα των μαλλιών της, ο Παναγιώτης πρότεινε στη Χριστίνα το Σαμπουάν & την Μάσκα Ενυδάτωσης από τη σειρά Επαγγελματικής Περιποίησης Color Saver της FarmaVita.

farmavita-color-saver-1Επιπλέον, επειδή η Χριστίνα κάνει styling με πρέσα ισιώματος, της συνέστησε το Spray K.Liss, που εξαλείφει την ψαλίδα και τις σπασμένες άκρες, όταν έρθει σε επαφή με τη θερμότητα του σεσουάρ ή της πρέσας, βοηθώντας την υδρολυμένη κερατίνη να διεισδύσει στην τρίχα και να την αναδομήσει σε βάθος.i-like-beauty-farmavita-kliss-spray-protection

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts για την υποδοχή & της φιλοξενία του Ombre Girl μας – Χριστίνας Βροντάνη – καθώς και για τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσε στην νικήτρια του διαγωνισμού μας.

Αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών έχουν μόνο ο Πολυχώρος Ομορφιάς Color Experts & το iLikeBeauty.Gr. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή διανομή χωρίς την έγγραφη άδειά τους.