Προφίλ

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Beauty Blog του iLikeBeauty.gr για την ενημέρωσή σας!

Το iLikeBeauty.Gr είναι μία πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και Ηλεκτρονικών Κρατήσεων σε Χώρους Ομορφιάς, όπως Κομμωτήρια, Nail Studios, Spa, Κέντρων Αισθητικών, κλπ., από οποιαδήποτε συσκευή, 24 ώρες το 24ωρο!
Κάθε φορά που κάνετε κράτηση μέσω του iLikeBeauty.Gr κερδίζετε bonus πόντους, που μπορείτε να εξαργυρώσετε με Δωρεάν Υπηρεσίες Ομορφιάς και επιπλέον εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας σε Κληρώσεις για πλούσια δώρα!!! Εάν θέλετε κι εσείς να επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια μέλους του iLikeBeauty.Gr, μην παραλείπετε, λοιπόν, πριν από κάθε επίσκεψή σας σε Χώρους Ομορφιάς, να συμβουλεύεστε την Μηχανή Αναζήτησης του iLikeBeauty.Gr, ώστε να ανακαλύπτετε ολοένα και περισσότερες προσφορές!!!

Στο Beauty Blog του iLikeBeauty.Gr μπορείτε να ανακαλύψετε τον πιο όμορφο εαυτό σας, μέσα από νέες τάσεις, ιδέες και συμβουλές, που θα υπογραμμίσουν το στυλ ή και τη θηλυκότητά σας!
Εάν, πάλι, ασχολείστε επαγγελματικά με την Ομορφιά και θέλετε να μοιραστείτε με τους επισκέπτες του Beauty Blog μας τα ενδιαφέροντα, τις ιδέες ή τα προϊόντα της επιχείρησής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!