Η Beauty Editor του iLikeBeauty.Gr δοκιμάζει τη θεραπεία Olaplex!

Posted on Σεπ 7 2015 - 10:12μμ by sofia

Η πρόταση-πρόσκληση να δοκιμάσουμε την νέα, επαναστατική θεραπεία  Olaplex μας έγινε από τον κ. Νίκο Παπαγεωργίου, που εισάγει κατ” αποκλειστικότητα για την Ελλάδα αυτό το μαγικό προϊόν!

i-like-beauty-gr-beauty-blog-olaplex-papageorgiou-3

Έτσι, λοιπόν, η Beauty Editor του iLikeBeauty.Gr – Σοφία Λεμπίδα – αφέθηκε στα χέρια του Olaplex Expert – Βαλέριου Δημητρίου, που ανέλαβε να μεταμορφώσει τα μαλλιά της, που – πριν τη θεραπεία – εμφάνιζαν σπασμένες άκρες & άγρια υφή από τις τεχνικές εργασίες, το καθημερινό styling, αλλά και την ταλαιπωρία από τον ήλιο και τη θάλασσα. Πραγματικά, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή για μία Olaplex θεραπεία!

i-like-beauty-gr-beauty-blog-olaplex-papageorgiou-4

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας για τη θεραπεία Olaplex πήραμε, επίσης, πολλές σημαντικές πληροφορίες, που όλες οι αναγνώστριες του Beauty Blog μας θα ήθελαν να γνωρίζουν.

Τι ακριβώς κάνει το Olaplex;
Το Olaplex αποτελείται από 2 προϊόντα, που εφαρμόζονται διαδοχικά. Το Olaplex 1 δημιουργεί νέους δεσμούς της τρίχας (bond generator) και το Olaplex 2, τους τελειοποιεί (bond perfector) συνδέοντας τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους! Είναι μία θεραπεία αναδόμησης, με θεαματικά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, που αφήνει τα μαλλιά μας πιο υγιή, λεία και λαμπερά, σαν να μην κάναμε ποτέ τεχνικές εργασίες ή Styling! Φαίνεται απίστευτο, αλλά δεν είναι!

Αρκεί μία φορά για να πετύχετε την πλήρη αναδόμηση των μαλλιών σας;
Το πόσες επισκέψεις χρειάζονται εξαρτάται από το πόσο φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά καθεμίας από εμάς, για αυτό μόνο ο Olaplex Expert-Κομμωτής σας μπορεί να σας δώσει μία έγκυρη απάντηση.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα της θεραπείας;
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο, αλλά όχι μόνιμο, καθώς τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, το Styling με πιστολάκι ή πρέσα, διάφορες τεχνικές εργασίες, όπως βαφή, ντεκαπάζ, περμανάντ, ισιωτικές θεραπείες, κ.α. Για αυτό θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνήθως 20-30 ημερών, ώστε να συντηρούμε τα μαλλιά μας σε άριστη κατάσταση!

Μπορούμε να κάνουμε παράλληλα τεχνικές εργασίες με Olaplex;
Το Olaplex λειτουργεί όπως η ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο! Κάθε φορά που κάνουμε οποιαδήποτε τεχνική εργασία, μπορούμε να ζητάμε από τον Olaplex Expert-Κομμωτή μας να τα προφυλάσσει από τη φθορά που υφίστανται με αυτό το μαγικό προϊόν, που μπορεί να προστεθεί στο ίδιο μπωλ με τη βαφή ή το ντεκαπάζ ή να εφαρμοστεί μετά το φιξάρισμα της περμανάντ ή της ισιωτικής. Μπορούμε όμως να κάνουμε ανά πάσα στιγμή τη θεραπεία, ως αυτόνομη διαδικασία, ώστε να επαναφέρουμε στα μαλλιά μας τη λαμπερή και υγιή τους όψη!

Γιατί χρειάζομαι το Olaplex, αν έχω κάνει Brazilian Keratin?
Το Olaplex μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της ισιωτικής θεραπείας, αλλά και να εξαλείψει την ταλαιπωρία που υφίστανται τα μαλλιά ενδιάμεσα στις θεραπείες κερατίνης, διασφαλίζοντας απόλυτα την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών μας!

Δυναμώνει τα μαλλιά μας η θεραπεία Olaplex;
Το Olaplex είναι, ίσως, η μοναδική θεραπεία που δίνει όγκο και σώμα στην τρίχα, κάνοντάς τα λεπτά και άτονα μαλλιά – μετά από μία σειρά θεραπειών – πιο δυνατά και γερά από ποτέ!

Μπορούμε να αγοράσουμε το προϊόν στο σπίτι;
Αν και θα θέλαμε πολύ να έχουμε όλες αυτό το μαγικό προϊόν στο σπίτι μας, η θεραπεία Olaplex προσφέρεται μόνο από εξειδικευμένους Κομμωτές, που γνωρίζουν πως ακριβώς πρέπει να εφαρμόζονται τα προϊόντα. Σύντομα, όμως, θα μπορείτε να προμηθευτείτε το Olaplex 3, το ειδικό σαμπουάν συντήρησης για το σπίτι που παρατείνει το αποτέλεσμα ενδιάμεσα στις θεραπείες και καθυστερεί τη φθορά των μαλλιών από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, το styling ή τις τεχνικές εργασίες. Το Olaplex 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα Κομμωτήρια, που εφαρμόζουν τη θεραπεία Olaplex, μέσα στον Οκτώβριο του 2015.

Που θα βρείτε, λοιπόν, τη θεραπεία Olaplex;
Η θεραπεία Olaplex εφαρμόζεται από αυστηρά επιλεγμένα Κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα. Για να ενημερωθείτε ποια Κομμωτήρια στην περιοχή σας παρέχουν τη θεραπεία, επικοινωνήστε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα – Papageorgiou SA – στο τηλέφωνο: 210-5246910, ενώ σύντομα θα μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσα από τη Μηχανή Αναζήτησης του iLikeBeauty.Gr!

i-like-beauty-gr-beauty-blog-olaplex-papageorgiou-1

Η εμπειρία της Σοφίας – Beauty Editor-iLikeBeauty.Gr:
«Η διαδικασία είναι πολύ ευχάριστη και καθόλου κουραστική. Η εφαρμογή της γίνεται στο λουτήρα, τα προϊόντα έχουν πολύ ευχάριστη και ήπια οσμή και μέσα σε λιγότερο από 45 λεπτά, τα μαλλιά μου απέκτησαν λεία και μεταξένια απαλότητα, ενώ τα σπασίματα στις άκρες εξαφανίστηκαν! Πραγματικά, το προϊόν είναι μαγικό!»