Για την παγκόσμια καινοτομία OLAPLEX μας μιλά ο κ.Θοδωρής Οικονομάκης!

Posted on Ιουν 1 2015 - 10:10μμ by sofia

Το OLAPLEX είναι μια παγκόσμια καινοτομία την οποία εφηύραν, με αγάπη για τα μαλλιά σας, στην California. Αυτή την στιγμή πάνω από 100.000 κομμωτήρια μόνο στην Αμερική χρησιμοποιούν OLAPLEX και καταφέρνουν να δημιουργήσουν εξαιρετικά αποτελέσματα με αυτό το επαναστατικό προϊόν.

Ο κ. Θοδωρής Οικονομάκης, Artistic Director των Κομμωτηρίων «Ikonomakis + VIP», μας εξηγεί, λοιπόν – μέσα από το iLikeBeauty.gr – πως το επαναστατικό προϊόν OLAPLEX μπορεί να δώσει στα μαλλιά μας τέλειο ξάνοιγμα, επανασυνδέοντας τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας.

«Εμείς στα ikonomakis κομμωτήρια + VIP είμαστε οι πρώτοι που χρησιμοποιήσαμε το OLAPLEX στην Ελλάδα, μας το εμπιστεύθηκε η εισαγωγική εταιρεία να το δοκιμάσουμε ως Hair Experts και να διαδώσουμε την καινοτομία που θα αλλάξει τα παγκόσμια στάνταρτς στην βιομηχανία της κομμωτικής.

Μέσα σε μόλις ένα μήνα διαδώσαμε το προϊόν στην ελληνική αγορά και δημιουργήσαμε με την τεχνογνωσία μας άπειρους fans  επαγγελματίες, αλλά και πελάτες – επώνυμους και μη – που κατάλαβαν ότι το OLAPLEX στα χέρια των ειδικών μπορεί να κάνει θαύματα!»

Τα πλεονεκτήματα και τη διαδικασία εφαρμογής του OLAPLEX έχει παρουσιάσει ήδη ο κ. Θοδωρής Οικονομάκης σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί:

«Πάρα πολλές γυναίκες με ρωτούν που μπορούν να το προμηθευτούν» μας λέει ο κ. Οικονομάκης. «Βασικά, το OLAPLEX είναι μια υπηρεσία κομμωτηρίου την οποία δεν έχετε την δυνατότητα να βρείτε στην αγορά. Είναι μια μοναδική υπηρεσία, μια παγκόσμια καινοτομία τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών, η οποία αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στις υπηρεσίες κομμωτηρίου. Χρησιμοποιείται στη βαφή σας, στο ντεκαπάζ, άλλα και ως καινοτόμος θεραπεία για τα μαλλιά.

Το OLAPLEX δουλεύει στα βασικά επίπεδα χημείας και το μόνο πράγμα που κάνει και το κάνει εξαιρετικά καλά είναι ότι συνδέει τους σπασμένους δεσμούς. Αυτή είναι πραγματικά η πρώτη φορά που μπορούμε να διορθώσουμε τα μαλλιά σε αντίθεση με ένα βαθύ conditioning που λειτουργεί τελείως επιφανειακά στην τρίχα.

Πως λειτουργεί το χρώμα στα μαλλιά μας:
Κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τη χημική δομή των μαλλιών είτε αυτό είναι χρώμα είτε μόνιμη υφή (περμανάντ / φόρμα ) πρέπει να σπάσετε τους δεσμούς. Έτσι για παράδειγμα το ξάνοιγμα (bleach/ντεκαπάζ), για να ανοίξει ένα φυσικό ή βαμμένο μαλλί θα πρέπει να σπάσει όλους τους δεσμούς της τρίχας , όταν ξεπλύνουμε, το ξάνοιγμα μόνο ένα ποσοστό από αυτούς τους δεσμούς επανέρχονται για να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι αυτό είναι ένα υγιές ζευγάρι αυτό είναι που δίνει στα μαλλιά σας δύναμη και δομή. Τώρα το άλλο ποσοστό αυτών των δεσμών δεν βρίσκει ένα ζευγάρι και υπάρχουν στα μαλλιά σαν μονοί δεσμοί, όσο περισσότερους μονούς δεσμούς έχουμε τόσο περισσότερο τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, στεγνά και τελικά σπάνε. Έτσι αν κάνουμε ένα ξάνοιγμα και επικαλύψουμε το ξάνοιγμα με άλλο ξάνοιγμα σπάμε περισσότερους δεσμούς στα μαλλιά. Αυτός ο πελάτης πάει σπίτι και βάζει και σίδερο στα μαλλιά του δηλαδή θερμικό styling γύρω στους 160-230 βαθμούς και σπάει ακόμα περισσότερους δεσμούς στα μαλλιά.

Έτσι αυτό που κάνει το OLAPLEX χρησιμοποιώντας το σαν θεραπεία και/ή στο χρώμα, στο άνοιγμα ή στις υπηρεσίες σας, δουλεύει στο εσωτερικό στέλεχος των μαλλιών βρίσκει τους μονούς δεσμούς και τους ενώνει μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ζευγάρι έτσι όσα περισσότερα ζευγάρια έχετε στα μαλλιά τόσο περισσότερες υπηρεσίες μπορείτε να κάνετε, όσο πιο υγιή είναι τα μαλλιά τόσο πιο δυνατά είναι, για αυτό το OLAPLEX σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα μαλλιά ανοιχτά σε χρώμα από ότι τα έχεις δει πριν και σου επιτρέπει να κάνεις υπηρεσίες που δεν μπορούσες πριν  όπως επαναληπτικά ντεκαπάζ .

Οι 3 χρήσεις του OLAPLEX:

i-like-beauty-gr-olaplex-product-photo-ikonomakis-kommotiria

1.  Ως προ-θεραπεία :
Το OLAPLEX είναι ιδανικό να χρησιμοποιηθεί ως προ-θεραπεία  πριν από οποιαδήποτε τεχνική εργασία και όχι μόνο, δηλαδή δεν καταργεί την αναδόμηση την ενυδάτωση η το κλείδωμα χρώματος που κάνατε μέχρι εχθές στα μαλλιά σας , άλλα προετοιμάζει τα μαλλιά σας για να δεχθούν τα παραπάνω συστατικά . Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα σε παιδιά – άνδρες και γυναίκες με φυσικά μαλλιά, αλλά και βαμμένα διότι δεν περιέχει Parabens, είναι Solfeid & formaldeyd free.

Αποτελέσματα προθεραπείας OLAPLEX :
Αυτό που παρατηρούν οι πελάτες μας είναι οτι τα μαλλιά τους έχουν μεγαλύτερο πάχος (σώμα ) και όγκο, με αποτέλεσμα το χτένισμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Τα άτονα μαλλιά αποκτούν νεύρο και τα αραιά μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά!!! Πλέον οι άκρες σας σταματούν να σπάνε και γίνονται breakage free με την δύναμη του OLAPLEX.

Ενδείκνυται:

  • Για γυναίκες που θέλουν να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά τους και – σε συνδυασμό με τεχνική καθαρίσματος ψαλίδας – μας δίνει την δυνατότητα να δούμε γρήγορα αποτελέσματα εξασφαλίζοντας ότι το μήκος που παράγει η ρίζα μας θα παραμένει στις άκρες από την στιγμή που τα μαλλιά μας δεν θα σπάνε.
  • Για άνδρες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα την διάμετρο της τρίχας και έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να δείχνουν άμεσα πιο πυκνά , με επαναληπτικές επισκέψεις το αποτέλεσμα ενισχύεται ανάλογα με την κρίση του Hair Expert που θα σας αναλάβει .
  • Για παιδιά που δυσκολεύονται να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά του ή πονάνε κατά την διαδικασία και έχουν υφή baby όπου θα δώσει σώμα και όγκο στην τρίχα και θα αυξήσει άμεσα την διάμετρο της τρίχας.

Κόστος :
€60 ανά εφαρμογή.

2. Ως πρόσθετο στην βαφή :
Αποκτήστε  μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και ουσιαστική ενδυνάμωση στην τρίχα – breakage free : Αφού έχουμε κάνει την προ-θεραπεία μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε μια αναβάθμιση της υπηρεσίας της βαφής μας με την πρόσθεση του OLAPLEX μέσα σε αυτήν , έτσι επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και φροντίζουμε να επανασυνδέσουμε τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας και χαρίζουμε στα μαλλιά μας λάμψη & αντοχή στο τράβηγμα από μηχανική (σεσουάρ – βούρτσα) & θερμική τριβή  (πρέσα-σίδερο ).

Κόστος :
+€15 στην υπηρεσία της βαφής μαλλιών.

3. Ως πρόσθετο στο Ντεκαπάζ :
Πλέον οι γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν περισσότερο τα μαλλιά τους ασχέτως απόχρωσης ή να γίνουν κατάξανθες με σύμμαχο το OLAPLEX άλλα και τους Hair Experts μπορούν να το επιτύχουν . Προσθέτοντας το OLAPLEX στο ντεκαπάζ σας εξασφαλίζετε οτι τα μαλλιά σας θα έχουν την αντοχή και την δύναμη ώστε να μπορέσουμε να εξωθήσουμε τις δυνατότητές του χρώματος , κατά συνέπεια μπορούμε να έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και να πετύχουμε πιο ανοιχτά ξανθά . Ο Hair Expert που θα σας αναλάβει , θα σας πει ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών σας πόσες προ-θεραπείες χρειάζονται και πόσες εφαρμογές με ντεκαπάζ , για να μπορέσετε να αποκτήσετε το απόλυτο ξανθό ασχέτως το πόσο λεπτά είναι τα μαλλιά σας ή σε τι κατάσταση βρίσκονται . Ο Hair Expert ξέρει να διαγνώσει και να εξασφαλίσει την απόλυτη υγεία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς .

Κόστος :
€50 ανά εφαρμογή.

Ως OLAPLEX EXPERTS, τα Κομμωτήρια Ikonomakis σας περιμένουν για να σας μυήσουν στον κόσμο της καινοτομίας, να δημιουργήσουν για εσάς δυνατά & πυκνά μαλλιά χωρίς σπασίματα και να σας δείξουν ότι τα πάντα είναι δυνατά, εάν αγαπάτε τα μαλλιά σας όσο κι εκείνοι!

Για ραντεβού, καλέστε σήμερα στο τηλέφωνο: 21 0609 0712