Χτίσε τους μύες σου, κάψε λίπος και ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου, μόνο με 20′ την εβδομάδα!!!

Posted on Μάι 18 2015 - 10:10μμ by sofia

Ξεχάστε τις πολύωρες προπονήσεις στο γυμναστήριο, τις εξαντλητικές δίαιτες και τα συμπληρώματα διατροφής, με αμφίβολα αποτελέσματα!
Γνωρίστε σήμερα το miha bodytec, που μόνο μέσα σε μερικούς μήνες κατέκτησε όλη την ελληνική showbiz, καθώς και διάσημους Έλληνες αθλητές!

Το miha bodytec είναι μια πρωτοποριακή καινοτομία στην εκγύμναση με ηλεκτρομυϊκή διέγερση, με αποτέλεσμα μία προπόνηση των 20′ την εβδομάδα να είναι αρκετή, αφού ισοδυναμεί με 6 ώρες κανονικής άσκησης!

Μόνο με 20′ λεπτά προπόνηση την εβδομάδα με miha bodytec, βάσει μέσω εξατομικευμένου προγράμματος και προσωπικού γυμναστή, μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας, χτίζοντας τους μύες, καίγοντας το λίπος και ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό σας. Έτσι, φτάνετε στον στόχο σας το συντομότερο δυνατό και με ελάχιστη προσπάθεια.

Οι ασκούμενοι επωφελούνται άμεσα από τα ηλεκτροκινητικά πλεονεκτήματα καθώς όλη η φυσική απόδοση αυξάνεται.
Η επιτυχία είναι ορατή και απτή γρήγορα, η περιεκτικότητα σε λίπος και βάρος μειώνεται, ενώ οι μύες γραμμώνονται ήπια, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, το περίγραμμα του σώματος και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται και γενικά βελτιώνεται η ευεξία και η ευκινησία. Για αυτό και το miha bodytec χρησιμοποιείται ήδη από κορυφαίους αθλητές του πρωταθλητισμού, φυσιοθεραπευτές και προσωπικούς γυμναστές σε όλο τον κόσμο, καθώς και στα κορυφαία κέντρα γυμναστικής, ευεξίας και ομορφιάς.

Ακούγεται δελεαστικό, επειδή είναι! Δείτε στο video που ακολουθεί τον επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης miha bodytec, στην πράξη και θα πειστείτε αμέσως!!!

Τώρα, μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο εκγύμνασης, σε ένα από τα Fast Fitness Studio, που βρίσκεται κοντά σας, κλείνοντας σήμερα κιόλας την πρώτη σας προπόνηση με miha bodytec, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Fast Fitness-Miha Bodytec: Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδας & Κύπρου.
Ν.Ερυθραία-Ψυχικό-Μαρούσι-Μύκονος και σύντομα σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες & Ραντεβού για το studio της Ν.Ερυθραίας στο τηλέφωνο:
21 1214 3161