Ποιο είναι το κατάλληλο μασάζ για την απώλεια πόντων;

Posted on Απρ 21 2015 - 10:13μμ by sofia

Χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό μασάζ είναι το πλέον κατάλληλο μασάζ για αποτοξίνωση και αδυνάτισμα, καθώς συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και την απώλεια πόντων στα επίμαχα σημεία.

Εάν θέλετε κι εσείς να κλείσετε online ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους θεραπευτές του δικτύου iLikeBeauty.Gr, πατήστε εδώ.

Τι είναι το λεμφικό μασάζ;
Το λεμφικό μασάζ αφορά σε μια τεχνική που αποσκοπεί στη φυσική ενεργοποίηση της λέμφου, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να απαλλαγεί από τις βλαβερές τοξίνες και από την κατακράτηση υγρών.

Ποιά είναι τα κυριότερα αποτελέσματα;
Γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αναζωογόνηση του δέρματος, μείωση της κυτταρίτιδας και μείωση πόντων στα προβληματικά σημεία.

Σε ποιά σημεία του σώματος γίνεται λεμφικό μασάζ;
Γίνεται σε όλο το σώμα, ιδιαίτερα στα χέρια, κατά μήκος των ποδιών, στην κοιλιά και τους γλουτούς για να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα, τα πρηξίματα και το τοπικό πάχος.

Βοηθάει στο τοπικό πάχος;
Όταν γίνεται από εξειδικευμένο θεραπευτή βοηθά αισθητά στο πρόβλημα του τοπικού πάχους και στη μείωση πόντων.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω αποτέλεσμα;
Ο τελικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το επιμέρους πρόβλημα. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60΄. Αποτελέσματα σε σχέση με την μείωση της κυτταρίτιδας και το χάσιμο πόντων φαίνονται μετά από τις 5 πρώτες συνεδρίες.

Όταν oλοκληρωθούν οι συνεδρίες, θα κάνω συντήρηση;
Ως συντήρηση μπορείτε να επαναλαμβάνετε τις συνεδρίες μασάζ περίπου 2 φορές το μήνα. Εξαρτάται και από το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Τι προϊόντα χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια του μασάζ;
Συνήθως χρησιμοποιούμε επαγγελματικές κρέμες ή αιθέρια έλαια.

Σε ποιες καταστάσεις αντενδείκνυται;
Καλό είναι να αποφεύγεται όταν υπάρχουν κάποιες σοβαρές παθολογικές καταστάσεις, όπως η θρόμβωση ή η φλεβική ανεπάρκεια. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να συμβουλευτούμε τον γιατρό μας.

Το λεμφικό μασάζ γίνεται από εξειδικευμένους θεραπευτές, με ειδικές χειρομαλάξεις και ανοδικές κινήσεις σε όλο το σώμα, με στόχο να ενεργοποιηθεί η λέμφος. Έχει σαν στόχο να απομακρύνει τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό, να καταπολεμήσει την κατακράτηση υγρών στο σώμα και να προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά!
Δείτε στο video που ακολουθεί τις σωστές κινήσεις του λεμφικού μασάζ!