Μπορείς να φαίνεσαι για πάντα νέος-α;
Η Jeunesse Global λέει ΝΑΙ…!!!

Posted on Ιουν 17 2015 - 10:09μμ by sofia

Μπορεί να φαίνεται ουτοπικό, κι όμως δεν είναι! Τώρα μπορούμε να φαινόμαστε και να αισθανόμαστε για πάντα νέοι, χάρη στα προϊόντα Ομορφιάς & Ευεξίας της Jeunesse Global! 

Μετά από χρόνια εξειδικευμένων ερευνών που επικεντρώνονται στην υγεία, τη μακροζωία και την ανανέωση των κυττάρων, η Jeunesse Global έχει αναπτύξει μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και διατροφής, που μας βοηθούν να αποκτήσουμε νεανική εμφάνιση που διαρκεί, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Η Jeunesse δεν είναι μία ακόμη εταιρεία πώλησης διατροφικών συμπληρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς, αφού τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα επιστημονικών ερευνών, βασισμένες στη λειτουργία των βλαστοκυττάρων, τα τελομερή, την επιδιόρθωση του DNA και τη διατροφογενετική.

Δείτε μερικά ζωντανά παραδείγματα κυτταρικής ανανέωσης από τη χρήση των προϊόντων Jeunesse Global, στο video που ακολουθεί:

Εκτός από την νεανική εμφάνιση και την καλή υγεία που προσφέρουν τα προϊόντα της, η Jeunesse Global αποτελεί μία καταπληκτική επαγγελματική ευκαιρία, που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζετε χρήματα από το σπίτι σας, εντάσσοντας στο δίκτυό της και άλλα μέλη που ενδιαφέρονται  για την υγεία, τη μακροζωία και την ανανέωση των κυττάρων.
Για να γίνετε κι εσείς μέλος της Jeunesse Global και να κερδίζετε χρήματα από τις πωλήσεις των Νο1 προϊόντων Αντιγήρανσης παγκοσμίως, πατήστε εδώ.
Τα προϊόντα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, είναι όλα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διανέμονται μέσω από ένα παγκόσμιο δίκτυο, σε ολοένα και περισσότερες χώρες, γνωρίζοντας τεράστια αποδοχή! Μεγάλη δημοσιότητα δόθηκε το 2009 στις κάψουλες Αντιγήρανσης FINITI™  της Jeunesse Global, που απέσπασαν βραβείο nobel, αποκαλούμενες και από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα ως το χάπι της αιώνιας νεότητας!!!

Μεγάλη αίσθηση, επίσης, έχει προκαλέσει το νέο προϊόν της Jeunesse Global, Instantly Ageless™, το οποίο λειτουργεί σαν ένα στιγμιαίο botox – χωρίς βελόνες – επιτυγχάνοντας μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά:
  • Να μειώσει ορατά την εμφάνιση των γραμμών έκφρασης και των ρυτίδων
  • Να σβήσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και σακούλων κάτω από τα μάτια
  • Να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των πόρων
  • Να εξισορροπήσει της σύσταση του δέρματος
  • Να δημιουργήσει δέρμα με ματ υφή για ένα άψογο τελείωμα
  • Να εξασφαλίσει στο δέρμα τη βέλτιστη εμφάνισή του

επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε – αμέσως μετά τη χρήση του – στο Μακιγιάζ που επιθυμείτε!!! Για αυτό και το Instantly Ageless™ αποτελεί το τέλειο στιγμιαίο botox, πριν από κάθε έξοδό σας ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή επιθυμείτε να δείχνει το δέρμα σας φρέσκο και νεανικό, απαλλαγμένο από τα σημάδια της κούρασης και του στρες!

Συνολικά, η Jeunesse Global διαθέτει 11 προϊόντα, προηγμένης έρευνας και καινοτομίας, που λειτουργούν στο επίπεδο της Επιδιόρθωσης του Κυτταρικού DNA και την παραγωγή νέων κυττάρων (βλαστοκυττάρων), καθώς και Αντιοξειδωτικά.
Γνωρίστε κι εσείς από κοντά την Νο1 Εταιρεία Αντιγήρανσης στον κόσμο, στην πρώτη επίσημη παρουσίασή της στο Hilton Αθηνών, αυτό το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, εξασφαλίζοντας ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας εδώ.
Με την προσκόμιση του εισιτηρίου σας στην είσοδο της εκδήλωσης, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση της βραδιάς για το προϊόν Instantly Ageless™, αξίας €80!