20+ χτενίσματα με την κοτσίδα ψαροκόκαλο & πως να την πλέξετε!

Posted on Σεπ 15 2015 - 9:00πμ by sofia

Η κοτσίδα ψαροκόκαλο ή αλλιώς fishtail braid πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα μεγαλύτερα ντεφιλέ της μόδας και τις εμφανίσεις των celebrities!

Οι fashion blogers του iLikeBeauty.Gr συγκέντρωσαν και σας παρουσιάζουν τα πιο hot hairstyles για να «κλέψετε» το στυλ των επωνύμων, αλλά και οδηγίες για να φτιάξετε μόνες σας την κοτσίδα ψαροκόκαλο, που αποτελεί το πιο ιδανικό και εύκολο χτένισμα για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά, όχι μόνο από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, αλλά και μια εντυπωσιακή επιλογή για το νυφικό σας χτένισμα!

Οι 6 βασικές κινήσεις για να φτιάξετε μόνοι σας την κοτσίδα ψαροκόκαλο απεικονίζονται στην παρακάτω φωτογραφία:

i-like-beauty-gr-beauty-blog-fishtail-braids-best-hairstyles-summer-2015-how-to

Η διαφορά της κοτσίδας ψαροκόκαλο από την απλή κοτσίδα είναι ότι αντί να χωρίσουμε τα μαλλιά μας σε 3 μέρη, τα χωρίζουμε στα 2 και παίρνουμε εναλλάξ τα μισά μαλλιά μία από την δεξιά πλευρά και τα φέρνουμε προς το κέντρο και μία από την αριστερή. Το παρακάτω video θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ακόμα καλύτερα την τεχνική της κοτσίδας ψαροκόκαλο.

Αν παρόλ” αυτά θα θέλατε να εμπιστευθείτε το look σας σε κάποιον Ηair Stylist, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Μηχανή Αναζήτησης του iLikeBeauty.Gr & να κλείσετε online το ραντεβού σας, όλο το 24ωρο!