Η τεχνική Balayage από τους Color Experts στα μαλλιά της Adriana Tapu!

Posted on Σεπ 9 2015 - 10:07μμ by sofia

Balayage Girl του iLikeBeauty.Gr-Online Beauty Booking & Shopping επέλεξε να γίνει η Adriana Tapu – με τη συμμετοχή της στον απίθανο, καλοκαιρινό μας διαγωνισμό «Are you a Balayage or Ombre Girl?» – και το πέτυχε!

i-like-beauty-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-8

Το ραντεβού για Balayage κλείστηκε στον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts, Β.Λάσκου 38, στο Παγκράτι το απόγευμα της Τετάρτης 9/9/2015, όπου και την υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Τρύφωνος, ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Ομορφιάς & επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας Color Experts.

i-like-beauty-gr-balayage-girl-adriana-tapu-color-experts-1

Το χρώμα της Adrianas πριν την επίσκεψή της στο Κομμωτήριο είναι αρκετά σκούρο. Θα τολμήσει να κάνει μία έντονη χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της; Ποια χρώματα θα προτιμήσει για το νέο της look?

i-like-beauty-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-2

Η Αντριάνα έχει έρθει αποφασισμένη για μια μεγάλη χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της και ζητάει από τον Παναγιώτη ξανθές ανταύγειες, με βάση σε ξανθό σοκολατί, για να κάνουν αρκετά μεγάλη αντίθεση!

i-like-beauty-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-3

Οι Ανταύγειες με την ελεύθερη τεχνική Balayage ξεκινούν. Η Σάντρα παίρνει μεγάλες τούφες και «ζωγραφίζει» με το πινέλο της στα σημεία που θέλει να δώσει περισσότερο φως. Οι ανταύγειες θα ξεκινούν από αρκετά ψηλά, μιας και η Αντριάνα θέλει το ξανθό να είναι έντονο, αλλά όχι από τη ρίζα, όπως στις κλασσικές ανταύγειες. Τα αλουμινόχαρτα παίζουν το ρόλο προστατευτικού τείχους, ανάμεσα στις τούφες που θα ξανοιχτούν, ώστε να φωτίσουμε μόνο τα επιθυμητά σημεία.

i-like-beauty-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-5

Έπειτα από αρκετή ώρα αναμονής, ο Παναγιώτης περνάει το απαραίτητο ρεφλέ για να πετύχει ένα αρμονικό χρώμα ανάμεσα στη βάση και τις Ανταύγειες, που έγιναν με την τεχνική Balayage.

i-like-beauty-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-6

Ιδού, λοιπόν, η αλλαγή της! Τι λέει η ίδια για το Balayage στο μαλλιά της; Η Αντριάνα ήθελε να φωτίσει τα μαλλιά της με ένα έντονο ξανθό χρώμα, αλλά με φυσικό αποτέλεσμα και οι Color Experts το πέτυχαν απόλυτα!

i-like-beauty-gr-ombre-girl-adriana-tapu-color-experts-1

Επειδή τα μαλλιά της Αντριάνας είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και από προηγούμενες τεχνικές εργασίες, ο Παναγιώτης της συνέστησε τη θεραπεία Olaplex κάθε 15 ημέρες για 3-4 εφαρμογές και κατόπιν μία φορά το μήνα. Για να διατηρήσει ζωντανό το χρώμα της, χωρίς διαφορά από τη ρίζα, θα πρέπει επίσης να επισκέπτεται το Κομμωτήριο κάθε 20 ημέρες περίπου για ένα απαραίτητο ρεφλέ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολυχώρο Ομορφιάς Color Experts για την υποδοχή & της φιλοξενία του Balayage Girl μας – Adriana Tapu – καθώς και για τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσε στην νικήτρια του διαγωνισμού μας.

Αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης των φωτογραφιών έχουν μόνο ο Πολυχώρος Ομορφιάς Color Experts & το iLikeBeauty.Gr. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή διανομή χωρίς την έγγραφη άδειά τους.