Καλοκαιρινός διαγωνισμός! Are you a balayage or ombre girl?

Posted on Ιουλ 29 2015 - 10:10μμ by sofia

Are you a balayage or ombre girl? Ποιο από τα δύο στυλ σε αντιπροσωπεύει;

Απάντησε στη σελίδα μας στο facebook, σχολιάζοντας με τις λέξεις #balayage – #iLikeBeauty ή  #ombre – #iLikeBeauty & κέρδισε μία ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη για την υπηρεσία Balayage ή Ombre – ανάλογα με το τι θα ψηφίσεις – σε κάποιο από τα Κομμωτήρια του δικτύου iLikeBeauty.gr!

Δεν είσαι ακόμα σίγουρη εάν το χρωματικό στυλ των μαλλιών σου θέλεις να είναι Ombre ή Balayage;

Οι παρακάτω πληροφορίες και φωτογραφίες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις ποια από τις δύο υπηρεσίες προτιμάς!

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός iLikeBeauty.Gr! Are you a Balayage or Ombre girl?Το Balayage είναι μία ελεύθερη τεχνική για ανταύγειες χωρίς αλουμινόχαρτα – μονόχρωμες, δίχρωμες ή και τρίχρωμες – που προσδίδει στα μαλλιά σου φως, σαν να τα έχει «φιλήσει» ο ήλιος!

«Παίζει» συνήθως με πιο ήπιες χρωματικές αντιθέσεις και μπορεί να γίνει σε όλα τα μαλλιά ή σε μεμονωμένες τούφες, π.χ. για να τονίσετε τις μύτες του κουρέματός σας, μια πολύ μακριά φράντζα, κ.ο.κ. Μπορεί να ξεκινάει από ψηλά, κοντά στις ρίζες ή και χαμηλότερα. Είναι γενικά μια πολύ ευέλικτη τεχνική, που θα δώσει λάμψη και φινέτσα στο στυλ σας!

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός iLikeBeauty.Gr! Are you a Balayage or Ombre girl?

Από την άλλη πλευρά, η Ombre είναι μία τεχνική επίσης ελεύθερη, με κύριο χαρακτηριστικό τις αντιθέσεις, συνήθως σκούρο χρώμα στο επάνω μέρος του κεφαλιού και ξάνοιγμα στις άκρες. Οι αντιθέσεις είναι έντονες τις περισσότερες φορές με καστανά ή σκούρα ξανθά επάνω έως και πάρα πολύ ξανθά στο τελείωμα.

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός iLikeBeauty.Gr! Are you a Balayage or Ombre girl?

Από τις 7 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή, θα κληρώνουμε μία από τις συμμετέχουσες, που σχολίασαν με τις λέξεις #balayage – #iLikeBeauty ή #ombre – #iLikeBeauty, κάτω από τη φωτογραφία μας στη σελίδα του facebook!
Δεν έχεις λοιπόν παρά να διαλέξεις τεχνική και να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας, που θα διαρκέσει από τις 29 Ιουλίου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2015, για να είσαι εσύ μία από τις 5 νικήτριες του διαγωνισμού μας!

Καλή διασκέδαση με τον πιο hot καλοκαιρινό στυλιστικό διαγωνισμό του iLikeBeauty.Gr!