Το ελιξήριο της νεότητας βρέθηκε!

Posted on Απρ 11 2015 - 10:10μμ by sofia

Το ελιξήριο της νεότητας βρέθηκε και  – για την περίπτωση που δεν το έχετε πληροφορηθεί ακόμα – ακούει στο όνομα «Υδρολυμένο Κολλαγόνο».

Το κολλαγόνο είναι μια αδιάλυτη, ινώδης πρωτεΐνη και είναι το βασικότερο συστατικό του συνδετικού ιστού του οργανισμού. Ο συνδετικός ιστός είναι ακριβώς αυτό που λέει και το όνομα του. Συνδέει και στηρίζει άλλους σωματικούς ιστούς όπως το δέρμα, τα κόκκαλα, τους τένοντες, τους μυς και τον χόνδρο. Στηρίζει επίσης τα εσωτερικά μας όργανα και το συναντάμε ακόμα και στα δόντια.

Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, το κολλαγόνο έχει αποδειχθεί η πρωτεΐνη-κλειδί για τον οργανισμό μας, καθώς εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του σε πολλαπλά επίπεδα, όπως:

  • στους συνδέσμους & χόνδρους των αρθρώσεων.
  • στον μεταβολισμό των οστών.
  • στην υφή, τη σφριγηλότητα και την υγιή εμφάνιση του δέρματος.
  • στην πρόληψη και την καταπολέμηση των ρυτίδων.
  • στην ενίσχυση των μαλλιών & των νυχιών.
  • στον έλεγχο του σωματικού βάρους.
  • στη μείωση της κυτταρίτιδας, καθώς συμβάλλει στην επαναδόμηση των συνδετικών ιστών.
  • στη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων, καθώς προσφέρει άμεση αναπλήρωση & ανάπλαση του μυϊκού ιστού.
  • στη διαμόρφωση των επιπέδων της αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό, προσφέροντας καλύτερο ύπνο.

Από την ηλικία των 25 ετών τα φυσικά αποθέματα κολλαγόνου στον οργανισμό μας μειώνονται σταδιακά. Οι ελεύθερες ρίζες και οι τοξίνες του περιβάλλοντος καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου και μειώνουν τα επίπεδα χαλκού, βιταμίνης A, C και E στο σώμα μας, γεγονός που μειώνει ακόμη περισσότερο την παραγωγή κολλαγόνου. Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα μας εμφανίζει ρυτίδες, ξηρότητα, χαλάρωση, θαμπάδα και γενικότερα σημάδια γήρανσης.

Σήμερα, στο εμπόριο, κυκλοφορούν πολλές κρέμες που εμπεριέχουν ως συστατικό το κολλαγόνο. Επειδή, όμως, το μόριο του κολλαγόνου είναι μεγάλο και δεν μπορεί να διεισδύσει σε βάθος, για να γεμίσει πλήρως τις ρυτίδες, χρειαζόμαστε ένα προϊόν που να μπορεί να απορροφηθεί εσωτερικά από τον οργανισμό, αναπληρώνοντας επαρκώς τα αποθέματα του οργανισμού σε κολλαγόνο.

Το όνομα αυτού; Υδρολυμένο Κολλαγόνο Pro Active Liquid Collagen.

Το Υδρολυμένο Κολλαγόνο αποτελεί τη κορυφαία μορφή κολλαγόνου, γιατί παράγεται μέσω της διαδικασίας της ενζυματικής υδρόλυσης ιστών κολλαγόνου. Μέσω της υδρόλυσης, το κολλαγόνο σπάει σε πολλά μικρότερα κομμάτια (υδατοδιαλυτά ‐ βιοδραστικά πεπτίδια), τα οποία όλα μαζί αποτελούν το υδρολυμένο κολλαγόνο. Με αυτή τη μορφή είναι πολύ πιο εύκολα απορροφήσιμο από τον οργανισμό και περιέχει 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα προλίνης και γλυκίνης. Αυτά τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για τη σύνθεση νέου κολλαγόνου από τον οργανισμό και ενισχύουν τη σταθερότητα της δομής του κολλαγόνου στο χόνδρο και τις αρθρώσεις, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο να δημιουργηθούν παρενέργειες στον οργανισμό μας.

Η καθημερινή λήψη 10 μόνο γραμμαρίων υδρολυμένου κολλαγόνου από το στόμα αρκεί για να εξασφαλίσει στον οργανισμό σας τα πολλαπλά ωφέλη, που απορρέουν από την αναπλήρωση του χαμένου κολλαγόνου.

Το Pro Active Liquid Collagen διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Human Potential σε όλα τα φαρμακεία, καθώς και σε ηλεκτρονικά καταστήματα στο Διαδίκτυο, στην τιμή των €50.